Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Klubben Sessions: Henning Trio + förband Sofi & Vi

Eventet är avslutat

Klubben Sessions: Henning Trio + förband Sofi & Vi

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

13 okt 2023 21:00 - 23:45
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Henning har mejslat ut en alldeles egen nisch i det svenska musiklandskapet under de senaste åren. Debutalbumet "Galileo" (2018) och uppföljaren "Nätter utan dagar" (2019) fann snabbt en plats hos alla som saknat en sparsmakad gitarrhjälte med sinnrika texter och refränger som fäster sig. Sonic Magazine kallade "Nätter utan dagar" för ett album som "verkligen tar hand om den som tar sig tid".

2021 kom "Under Träden" som präglades av användandet av trummaskiner och syntar, inspelad hemma I lägenheten i Göteborg.

2022 släpptes två album på samma dag. En instrumental skiva och en skiva med sång. Om den instrumentala "Skymningsmusik för dagdrömmare" skriver Hymn "Henning behöver inte ord för att skapa magi. Här finns en uppsjö av helt fantastiska stycken instrumental gitarrdriven musik."

Blå Lotus är den längsta och stökigaste skivan hittills, 11 låtar med texter som Henning beskriver som "mina 

personligaste någonsin."


Förband:
SOFI & VI är en trio bestående av Sofi Öijwall på sång, Wille Karlsson på gitarr och Jonathan Börjesson på slagverk/trummor. På sitt egna sätt tolkar de låtar som de tycker om - allt ifrån Monica Zetterlund och jazz till moderna radiohits och svensk pop.
”vi strävar alltid efter att skapa en go, härlig och genuin stämning utefter publik och sammanhang. Något som också är otroligt viktigt är att glädjen vi känner i musiken och att spela tillsammans lyser igenom och når fram”

Arrangör

Lokal

Klbben by BMS, Skarviksvägen 8, 475 37 Bohus-björkö

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer