skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb vinyl presenterar: Abramis Brama w/ Freedom

Eventet är avslutat

Klubb vinyl presenterar: Abramis Brama w/ Freedom

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

27 maj 2022 21:00 - 28 maj 2022 01:00

Beskrivning

Klubb vinyl & Rock'n'roll Radio med Make it Sound presenterar stolt: Abramis Brama w/ Freedom

DJ Krull

ABRAMIS BRAMA

Abramis Brama har sedan slutet av 90-talet spritt sin tungt svängande rock med svenska texter på såväl scen som skiva, från debutplattan ”Dansa tokjävelns vals” (med omslag av Per Åhlin), via 2005 års ”Rubicon” och P3 Guld-nominerade ”Smakar söndag” till sjunde och senaste ”Tusen år”. Musiken sammanfogar det tidiga svenskspråkiga rockarvet från Pugh Rogefeldt och November med Black Sabbaths tyngd, Mountains sväng och även inslag av psykedelia och svensk folkmusik.

Bandet har ett grundmurat rykte genom spelningar i landets alla väderstreck, inklusive fyra framträdanden på Sweden Rock Festival, men har även gjort en del utlandsbesök som Roadburn 2006 och Rockpalast 2012.

FREEDOM

Stockholm färskaste stjärnskott FREEDOM har släppt vad som kan vara årets bästa rockplatta!

https://open.spotify.com/album...

Skynda er att lyssna!

Freedom har sedan starten 2020 utvecklat ett sound som känns naket och ärligt och rotar sig i 70/80-talets arbetar-rock utan att kännas nostalgiskt. Debutplattan med samma namn tar lyssnaren på en resa från New Jerseys bakgator till glitterfester i L.A., packat med upplyftande melodier, stora refränger och texter som man känner igen sig i. Konceptet är enkelt: Låt oss skratta och böla ihop.

Magnus Berglund - Sång, gitarr, keys

Mangel Lavér - Bas, sång

Janne Ruuska - Trummor, percussion

Den 27 maj äntrar dom scenen på Klubb Berlin, och till dess - kasta er på plattan, höj volymen och vråla med i textraden "I got a black leather jacket from 76, it's two sizes small but it fits". Geni.

https://www.facebook.com/freed...

Väl mött!

I samarbete med Studieförbundet Bilda

Arrangör

UÅ METAL | EST. 2019

Lokal

Klubb Berlin Klubb Berlin, Skolgatan 68, 90329 Umeå

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer