skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Vågen - The Exorcist GBG (Live)

Eventet är avslutat

Klubb Vågen - The Exorcist GBG (Live)

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

4 nov 2023 20:00 - 5 nov 2023 02:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Välkommen till Vågen med The Exorcist GBG live i Strömstad!

Live på scen - The Exorcist GBG:

The Exorcist GBG skapar tidlös, sinnesutvidgande musik som existerar i en helt egen dimension. Medlemmarna i bandet som också spelar i Uran, Tentakel och Osynlige Mann, bildade The Exorcist GBG år 2012. Deras resa började med spelningar på olagliga technoklubbar i Göteborg. Det farliga psykedeliska bandets rykte, som spelar funk på det sätt funk ska spelas har under de senaste 10 åren nått kultstatus och deras följare vuxit exponentiellt!

!https://www.facebook.com/exorcistGBG

Upplev The Exorcist GBG på Göstases med klubb Vågen! Många + DJ:s kommer spela under kvällen, och skapa magisk stämning!

Information
Åldersgräns: 18+ år

Detta evenemang arrangeras av föreningen Vågen i samarbete med Göstases, walk on Agency och med stöd av Strömstads Kommun.

Vågen är en förening som drivs i syfte att skapa ett större och bredare utbud av kulturupplevelser i Norra Bohuslän. Föreningen drivs i ett icke vinstdrivande syfte, allt eventuellt överskott investeras i genomförande av nya kulturarrangemang.

Arrangör

Vågen arrangerar klubbar och konserter i Norra Bohuslän.

Lokal

Göstases, Strandpromenaden 1, 452 30 Strömstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer