skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Punkterad

Eventet är avslutat

Klubb Punkterad

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 19:00 - 16 mar 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Klubb Punkterad har premiär på Café Hängmattan!
Förvänta er två spelningar per år framöver-

Den 15 mars är vi stolta att presentera tre band:

The Liptones

Vi är väldigt glada att för andra gången få presentera The Liptones. The Liptones från Falköping har hållt på sedan 97 och har släppt fem fulländade skivor. Med sin energiska Ska med punkinfluenser brukar de beskrivas som Sveriges bästa ska band, vi är beredda att hålla med.

http://www.theliptones.se/

RADAR, Göteborg

Som göteborgare är vi stolta över att ha Radar i vår stad. Kort och gott kan Radars musik beskrivas som ösig punk på svenska med texter som bl.a. handlar om utbrändhet, hur en öl blir hundra och om brun begravning.

https://soundcloud.com/radar_gbg

Skarabé

Vi är inte särskilt bortskämda vad det gäller antalet ska band här i Sverige och därför är det extra kul att få presentera Skarabé. Skarabé håller till i Marks kommun och spelar baktakts punk på svenska. Det ryktas om att de i detta nu håller på att spela in lite nya låtar som kommer att släppas. Med glada melodier och texter som ger kängor åt etablissemanget är det svårt att inte ryckas med när de spelar.

https://soundcloud.com/skarabe...


Arrangör

Lokal

Café Hängmattan, Karl Johansgatan 16, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer