Hoppa till huvudinnehåll

Klubb Punkterad

Klubb Punkterad

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

14 sep 2024 19:00 - 15 sep 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Klubb Punkterad arrangerar återigen på Hängmattan. 

Insläpp 19:00
Inträde: 250 kr 
18 år

Den 14 september är vi stolta att presentera tre band:

SIR REG

SIR REG är ett band från Sverige och Irland som blandar Keltisk traditionell musik med punk. De har 6 stycken kritikerrosade album och har bland annat varit nominerade till Bandit Music Awards samt delat scen med band som The Misfits, Thin Lizzy, Black Sabbath och Dropkick Murphys. Brendan, sångaren i bandet kommenterar: "Vi har spelat och haft kul ihop sen 2009 med våra egna låtar som har tagit oss till en massa olika spelställen och festivaler från Europa till USA. Vi ser verkligen framemot att spela på Hängmattan och kan inte vänta tills vi sätter stället i gungning med vår Keltiska Punkmix!


www.sirregband.com

www.facebook.com/sirregband

www.instagram.com/sirregband

Unjustified Violence 

Oldschool hardcore från Göteborg som precis har släppt sin fullängsdsdebut på Spotify och LP på Ken Rock. Hardcore punk i den gamla skolan med en rejäl dos mörk rock.

https://open.spotify.com/album...

City Saints

Punk Rock från staden Göteborg. Bildades 2012 i en fuktig källare i Gamlestan och har sedan dess släppt 5 album och spelat över hela Europa. I höst släpps album nr 6, Explosiv, återigen med producent Chips Kiesbye (Sator, Hellacopters).

https://open.spotify.com/artis...


Arrangör

Lokal

Hängmattan, Karl Johansgatan 16, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer