skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Overload: Kamchatka + Abramis Brama

Eventet är avslutat

Klubb Overload: Kamchatka + Abramis Brama

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

31 mar 2023 20:00 - 1 apr 2023 01:00

Beskrivning

Klubb Overload presenterar:

Band: Kamchatka

Support: Abramis Brama
Datum: Fredag, 31 mars
Insläpp: 20.00
Live från: ca kl 21.00
Lokal: Hus 7
Åldersgräns: 18+ år

Kamchatka:
Kamchatka från Varberg är ett band som syns och hörs alltför sällan hemma i Sverige. 7 plattor och div singlar har släppts sedan 2005 och den sista plattan, Hoodoo Lightning kom i Nov 2019.Deras egensinniga version av tung riffig blues-rock, skandinaviska rötter och en rejäl dos spelglädje har genom åren tagit dem ett imponerande antal varv runt i Europa & UK på egen hand men även med band som tex Clutch, Graveyard, Kylesa och the Sword för att nämna några.

Många superlativ har skrivits utomlands om denna i live sammanhang rutinerade trio som bjuder på ett stenhårt groove och halsbrytande improvisationer. Peppade inför nästa års inspelning av platta nr 8 är det nu perfekt läge att se Kamchatka live på hemma plan. Packa väskan och följ med på deras psykedeliska resa där Johnny Winter, Devo och Kyuss är bästa polare!"

Abramis Brama: På scenen är Abramis Brama en urkraft av organisk rockmusik.” skrev Close-Up Magazine vid utgivningen av bandets förra studioalbum ”Tusen år” (2018). Med tung rock på svenska har Abramis Brama stretat fram i en till en början smal fåra, sedan starten 1997 i en replokal i Stockholms södra utkanter, och har genom 25 år släppt åtta studioalbum samt dubbelskivan ”Live!” – samtliga nu utgivna på vinyl.

Musiken är sprungen ur kärleken till riffbaserade mästare som Black Sabbath, Led Zeppelin, Mountain och Cream, liksom tidig svenskspråkig rock av November och Pugh Rogefeldt, och under stundom inslag av folkton.

Abramis Brama stod senast på en Stockholmsk estrad i september ifjol och ser fram emot att dela scen på Hus 7 med Kamchatka, ett av bandets svenska favoritgrupper!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer