skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Mameluck

Eventet är avslutat

Klubb Mameluck

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

29 apr 2022 18:00 - 23:59

Beskrivning

Klubb Mameluck bjuder på årets musikhändelse! På med mameluckerna och kom och röj! Mameluck är klubben för dig som gillar DIY-musik av bästa kvalitet. Punk! Shoegaze indie! Hiphop!  Dansgolv! En jävla fantastisk stämning!
Dörrarna öppnar 18.30. Pris 150 kr.
På scen:


19:00 Katten och Kakan
är den avantgardistiska nykläckta ukuleleduon som spelar covers som du inte visste att du ville höra. Repertoaren spänner sig från Cat Power till Mora träsk och allt där emellan. 

19:45 IBEN
rör sig i gränslandet mellan pop, postpunk och shoegaze. Soundet är dynamiskt med framträdande basgångar, drivande trummor och en synt som växlar mellan glimrande slingor och suggestiva mattor. Med kontrastrik röst sjunger Gabrielle Baker fram berättelser om allt från lust till inre klåda och hjärtesorg. Den melankoliska undertonen finns ofta med oavsett om ljudbilden är poppigt melodiös, explosivt ursinnig eller shoegazigt svävande.

2018 debuterade IBEN med singeln ”Something I forgot” som följdes upp av ”Silence the killer” – en låt som åkte direkt in på PSL Topp 20. Nu väntar en debut-EP till våren.

20:45 Malake Stjärnskottet som revolutionerar rapscenen!
Som en sagofigur har Malake tagit över scen efter scen, och sedan hon upptäckte rap och hip hop på musikgymnasiet har det bara gått uppåt! Textskrivandet, som varit hennes vän sedan barnsben, har idag tagit henne till prispallen på Imagine Sweden, Partillerocken, P4 Nästa Norrbotten och Shout It Out Live. Med rötterna i Göteborg och Teheran har hon uppmärksammats i en dokumentärserie och blivit utsedd till en av Sveriges mest lovande unga talanger. Som en frisk fläkt markerar hon sitt revir på den svenska och persiska Hip Hop kartan.

21:30 Stor som Lola spelar Kulturtantspunk. Stor som Lola spelar högt och entusiastiskt. Stor som Lola spelar även om ingen lyssnar.

DJ Rebbi Stardust och Jeremys spelar (nästan) bara coola tjejer och lös musik. Glöm inte dina snabba solglasögon! Försök stå still till det här, va!

Arrangör

Lokal

Skeppet GBG Skeppet GBG , amerikagatan 2, 41363 göteborg

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer