skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Genvägar
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Lilla Gubben - Raketklubben & kippo

Eventet är avslutat

Klubb Lilla Gubben - Raketklubben & kippo

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

23 apr 2022 19:00 - 23:59

Beskrivning

✩✩✩✩

Efter den lysande, slutsålda premiären öppnar vi dörrarna igen för musik och fest! Även den här gången kommer klubben äga rum i foajén på moment:teater i Gubbängen. På scen ser vi inga mindre än Raketklubben och kippo! Öl, vin och merch finns till försäljning!

SLUTSÅLT! Kika i Facebookevenemanget om någon säljer sin biljett där. Detsamma gäller om du fått förhinder och vill sälja din biljett.

Klubb Lilla Gubben öppnar dörrarna 19.00
Första band på scen 20.00

✩✩✩✩

Raketklubben

Med en säregen förmåga att beskriva obekväma känslor levererar Borlänges stolthet Raketklubben lyxig och färgstark indiepop med hjärtat på ärmen. 2020 släppte Raketklubben sitt självbetitlade debutalbum, en debut som blev hyllad av såväl kritiker som publik. Nu står bandet mer än redo att borsta av sig pandemidammet och återigen leverera stora poplåtar med sylvassa texter att känna igen sig i. 

GAFFA skrev om debutalbumet: "Det går mellan tweepop och ledsen Göteborgsindie, och sen kommer en explosion. Det är tämligen omöjligt att inte bli trollbunden av energin i låtar som Inte Fucka Upp Nu." och vi på Klubb Lilla Gubben ser fram emot att stå där alldeles trollbundna den 29 januari 💘

Spotify: https://spoti.fi/3Ezg7g4

Facebook: https://www.facebook.com/Raket...

Instagram: https://www.instagram.com/rake...


✩✩✩✩

kippo

kippo släppte sin självbetitlade debut-EP i september 2021. En EP där nordiskt vemod rinner genom drömska synthmelodier och mynnar ut i den amerikanska indierockens uppriktighet. Texterna målar upp en bild av ensliga landsvägar, bensinmackar, inplastade blombuketter och telefonsamtal som borde avslutats för länge sedan. 

Tinsel Music Magazine beskrev EP:n i en recension: "Vi känner mycket när vi lyssnar, sådär som riktigt bra indiepop kan få oss att känna. Musiken ger oss ett lugn, drar fram våra innersta tunga känslor samtidigt som det väcker hopp och lycka." och vi ser fram emot en känslosam stund av både lugn och lycka när kippo besöker oss på moment:teater 💘

Spotify: https://spoti.fi/3rI5kwu

Facebook: https://www.facebook.com/bande...

Instagram: https://www.instagram.com/band...

✩✩✩✩

DJ: Ebba Grape

Ebba Grape spelar skivor för dansgolv. Med grunden i souliga toner och pop hoppas hon att du dansar med både till nytt och gammalt gott.

✩✩✩✩


Vi vill att alla ska kunna gå på konsert och därför finns biljetter till rabatterat pris för studenter, pensionärer och dig som har låg inkomst. Däremot: OM du har möjlighet får du gärna betala fullpris, eftersom att allt överskott från biljettintäkterna delas mellan medverkande band och framtida klubbkvällar ❤

Och till sist, VIKTIGT: Kom ihåg att inte besöka oss om du känner dig sjuk, så hjälps vi åt att begränsa smittspridningen och kan få den bästa möjliga kvällen tillsammans! Vi uppmanar även alla som planerar att besöka oss att vaccinera sig för allas säkerhet. Lilla Gubben längtar efter att ses!

Affisch av Amanda Jonsson (@amandajonsson_art)

I samarbete med Sensus, med stöd av Dalapop.

Arrangör

Lilla Gubben är din räddare i nöden och din nya bästa vän som lite då och då ställer till med oförglömliga och intima livespelningar på underbara moment:teater i Gubbängen.

Lokal

moment:teater moment:teater, Gubbängstorget 117, 122 45 Enskede

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer