skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KLUBB KAOS 0002: Rigamortem, Killatøx, Muteny och Storm

Eventet är avslutat

KLUBB KAOS 0002: Rigamortem, Killatøx, Muteny och Storm

Från 50,00 SEK

Plats

Datum

14 okt 2023 18:00 - 22:00

Beskrivning

Välkomna på Pipelines nya KLUBB KAOS – kvällar dedikerade till ung metal, punk & alternativa genres. Denna gång med tre metalband: Rigamortem, Killatøx och Muteny!

Tider:
18:00 Insläpp och café
19:00 Storm
20:00 Muteny
21:00 Killatøx
22:00 Rigamortem


Pris:
0-21 år: GRATIS (om du är medlem upp till 21 år fyllda. giltigt medlemskap visas upp i dörren, du behöver ej köpa förköpsbiljett).
medlem över 21 år: 50 kronor
ej medlem över 21: 100 kronor

Medlemskort skaffar du här: https://apply.cardskipper.se/u...

RIGAMORTEM
Black metal-bandet Rigamortem har växt och utvecklats på Pipelines scen sedan debutspelningen med Moloken och Chaos In Control i mars 2023. Senast bandet spelade på Pipeline var under Klubb Kaos 0001, då Rigamortem gick från en instrumental trio till en kvartett med en karismatisk sångerska i spetsen.

KILLATØX
Även Killatøx gjorde sin debutspelning på Pipeline - på Klubb Kaos 0001 den 20 maj 2023. Ett ungt band med begåvade musiker där ett antal metalcovers avhandlades i full fart. Nu är Killatøx tillbaka - den här gången med egenskrivet material!

MUTENY
Muteny är ett radioaktivt Thrash metal-band som vill ta tillbaka de gamla politiska budskapen om kärnvapen och domedagen från 80-talet eftersom att de är lika aktuella idag som igår. Musikstilen Muteny spelar kan jämföras med band som Exodus, Megadeth, Slayer, Testament osv.

STORM
Det nystartade bandet Storm har sina musikaliska rötter mestadels i svängig rock från 60- till 90-talet. Det femhövdade bandet kommer att göra sin debutspelning denna kväll!

Arrangemanget görs i samarbete med Kontaktnätet samt Sensus studieförbund Sundsvall.

Arrangör

PIPELINE SUNDSVALLS MUSIKFORUM

Sundsvalls Musikforum bildades 1973 under den rådande musikrörelsen i Sundsvall. Inledningsvis var det i första hand jazzen på tapeten, vilket gick in i proggen och vidare in i punken i slutet av 1970-talet. Sundsvalls Musikforum, som föreningen hette på den tiden, höll till på Magasinet i Sundsvall. Detta blev en stilbildande och viktig scen för punkvågen, och Sundsvall sattes på den musikaliska Sverigekartan som ”Punksvall”.


1985 flyttade föreningen in i nya lokaler på Kyrkogatan 6, och tog då namnet Pipeline Sundsvalls Musikforum. Pipeline, som föreningen heter i folkmun, har överlevt alla kommunpolitiska svängningar och besparingskrav sedan dess. Det har stundtals varit väldigt tufft, men kämpaglöden och motståndskraften hos föreningens eldsjälar är starkare än tillfälliga politiska nycker. 2023 firar föreningen 50 år och inleder året med den största vårsäsongen någonsin. Hösten 2023 hålls en jubileumsvecka för att fira de 50 gångna åren – och blicka framåt mot de nästkommande 50! I samband med jubileet släpps det även en vacker coffee table-bok som med text och bild sammanfattar väl utvalda delar av föreningens historia.


Om Pipelines väggar kunde tala. Alla nyfikna ögon som beundrat de fantastiska affischväggarna i foajén. Konsertlokalens tak, golv och väggar som vibrerat i timmar och åter timmar av livemusik i alla dess former. Internationellt och nationellt erkända musiker har samsats med lokala förmågor som gjort sina första spelningar, inför en alltid lika entusiastisk publik.


Även om fokusen för Sveriges äldsta rockklubb alltid legat på just musiken, så är Pipeline en lika viktig mötesplats för människor i alla åldrar och bakgrund. Pipeline är ingen ungdomsgård – Pipeline är en plats för alla! Vare sig du kommer för musiken, hänget eller söker ett sammanhang där du känner att du hör hemma – så är du välkommen. Vi behandlar alla vi möter med värme, nyfikenhet och respekt. Förutom rasister, sexister, funkofober, homofober, generella gubbslem, otrevliga och våldsamma människor – de kan gå och vara någon annanstans.


Pipeline Sundsvalls Musikforum – Sveriges äldsta – världens bästa!

Lokal

Pipeline, Kyrkogatan 6, 852 31 Sundsvall

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer