KLUBB IMPULS: TLEQ & Our Haunted Garden + Michala

KLUBB IMPULS: TLEQ & Our Haunted Garden + Michala

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2023 19:30 - 22:00

Beskrivning

Klubb Impuls bjuder in till en fin majkväll med två band som tolkar jazzen på nya sätt. Det blir en blandning av modern, fiolbaserad jazz från Terese Lien Evenstad Quartet och elgitarr-sång-trumtrion Our Haunted Gardens expremintella ljudvärld.Dörrar: 18:00 (bar och restaurang)
Första konsertstart: 19:30
Andra konsertstart: 20:45

Biljettpris:

Ordinarie: 150kr

Reducerad: 100kr

Kampanjer:
Grupprabatt" - gå tre få 30% - rabatten dras av automatiskt i kassan. 
Är du medlem får du 10% rabatt. Välj biljett och skriv in din kod under "Ange kampanjkod"Terese Lien Evenstad Quartet

Terese Lien Evenstad är violinist, kompositör och bandledare med känsla för melodier och berättande musik. En interaktiv, nära dialog mellan bandmedlemmarna fångar in dig i musiken och samspelet mellan musikerna. Hennes energirika och dynamiska kompositioner hämtar inspiration från filmmusik och folkmusik, där en öppen och lekfull approach präglar bandets framträdanden. De släpper sitt tredje album "Movement" 21 april på tyska skivbolaget Berthold Records, efter albumet Perceptive från 2020. Möt en spännande musiker med nya perspektiv och mycket på hjärtat.

Fabian Kallerdahl - pianoArvid Jullander - kontrabasPeter Danemo - trummorTerese Lien Evenstad - fiolGästartist: Alexander Ivarsson - klarinettBandet gav ut sitt andra album "Perceptive" i april 2020 och det kan du lyssna på här:

Till Spotify>>>

Till Spotify>>>--------- Our Haunted Garden + Michala 

Till de mystiskt hänförande tonerna förs både publik och musiker ut på snirkliga och utforskande stigar, samtidigt som växtligheten sakta sluter sig kring dem.

Lage Nordling och Alexandra Shabo är några av södra Sveriges mest intressanta röster på jazzscenen, och i Our Haunted Garden är de fullständigt ohämmade i sin expressivitet. Inför denna konsert har de bjudit med Michala Østergaard-Nielsen, som beskrivs ha en nästan zen-liknande inställning till sitt trumspel och sin musik.


Musikernas vida musikaliska bakgrund ger dem en bred palett, där de med fria händer kan måla med stilar som jazz, progrock och ambient. Genom total improvisation lockar de in lyssnarna i en musikalisk trädgård, där doften av lejongap och venusväxternas käftar upplevs lika frestande. Trots sin intima sättning skapar de enorma ljud, från det avgrundsdjupa till det himlalika, ständigt bejakande av varandra.


Lage Nordling - gitarr och effekter

Alexandra Shabo - sång och effekter

Michala Østergaard-Nielsen - trummor

Till Soundcloud >>>
Om 2Lång
Kvartersscenen 2Lång – Andra Långgatan 30, Göteborg
Vår meny hittar du här!
Har du frågor kring vår meny vänligen kontakta oss via info@2lang.se eller magnus@2lang.se
För att minska trängsel och kö i lokalen rekommenderar vi vår publik att beställa mat och dryck via sin mobil på plats.
Tillgänglighet och praktisk info
Kvartersscenen 2Lång ligger på markplan.
Det finns inga trösklar i den publika miljön.
För den som använder i rullstol finns anpassad toalett.
I den bakre delen av lokalen är publikplatserna på en upphöjning.
I övrigt är publikplatser på markplan – dvs vi har ingen gradäng eller ”biosittning”.
Scenrök kan förekomma under våra evenemang.
Vid frågor – vänligen kontakta oss via info@2lang.se

Arrangör

Kvartersscenen 2lång är Göteborgs humorscen!
Underhållning, musik, improvisationsteater, fars, stand-up och massa annat. Här finns bar, mat och en riktigt gô stämning. En kvartersscen, helt enkelt!

2lång driver även kurser inom improvisationsteater tillsammans med Improverket.

Varmt välkomna!

Lokal

Kvartersscenen 2Lång Kvartersscenen 2Lång, Andra Långgatan 30, 413 27 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.