skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb Hjärtattack #005 - Havet (DJ: Kristian Anttila)

Eventet är avslutat

Klubb Hjärtattack #005 - Havet (DJ: Kristian Anttila)

Från 80,00 SEK

Plats

Datum

9 sep 2017 22:00 - 10 sep 2017 01:00

Beskrivning

KLUBB HJÄRTATTACK PRESENTERAR STOLT:

HAVET

HAVET är indiepop-bandet från Karlstad där sångerskan Victoria Nilas våndas av scenskräck samtidigt som hon hyllas för sina självutlämnande texter och otroliga närvaro på scen. Singlarna “Fixa Dig” och “Ingen & Ingenting” fick båda ett otroligt mottagande med rotation på P3 och studentradiolistans första plats!

Aftonbladet beskriver musiken som oemotståndlig samtidigt som popmuzik.se skriver att “Inte ens chris martin kan fixa dig nu” som refrängen lyder kan vara årets textrad. Med nysläppta “Bipolär” EP visar HAVET återigen prov på varför de redan nu är självklara på Sveriges indiepop-scen. Gaffa gav “Bipolär” EP betyget 5 av 6 med motiveringen “Modigt. Viktigt. Men framför allt fantastiskt bra.”


DJ: KRISTIAN ANTTILA

Kristian Anttila är Västra Frölundas sedan länge krönte popkung som har bagaget fyllt med hits som "Smutser", "Vill ha dig" och "Västra Frölunda". Det finns inte en buske i Sverige som inte Kristian har spelat i, men den här kvällen lämnar han gitarren på hotellrummet och ställer sig istället bakom DJ-bordet för att styra upp kvällens dansgolv.

Biljetter finns ute nu!


▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Vad: Klubb Hjärtattack
Vilka: Havet på scen, Kristian Anttila i DJ-båset
Var: Broken Dreams, Borlänge, Dalarna
När: 2017-09-09 kl. 22:00-01:00
Pris: 80 kr förköp, 100 kr i dörren
Ålder: 18 år

Arrangeras i gott samarbete med Studieförbundet Bilda.

Arrangör

Klubb Hjärtattack är en popklubb i Borlänge som förser Dalfolket med spelningar av superkvalitativa popmusikartister. Om du gillar pop/indie/punk/synth m.m. är Klubb Hjärtattack ditt nya vattenhål!

Lokal

Broken Dreams, Tunagatan 1, 784 34 Borlänge

Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

    Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

    Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

    Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

    Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

    Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer