Klubb High Time 27/11: The Vacant Lots + PHSE ll

Eventet är avslutat

Klubb High Time 27/11: The Vacant Lots + PHSE ll

Biljetter från 100,00 SEK

Plats

Datum

27 nov 2022 18:00 - 23:00

Beskrivning

Efter ett uppehåll ställer High Time till med lite go söndagsklubb!

THE VACANT LOTS

Den Brooklynbaserade duon The Vacant Lots gör sitt andra besök på Klubb High Time och Fyrens Ölkafé. Under pandemin påbörjades arbetet med deras fjärde album ”Closure”, som släpptes i september på Fuzz Club Records.

De har tidigare turnerat ihop med band som Black Rebel Motorcycle Club, Suicide, Dandy Warhols m.fl. och nu under hösten är de ute med inga mindre än The Black Angels. Postpunk/synthpop när det är som bäst!

https://www.facebook.com/THEVA...

https://instagram.com/thevacan...

https://thevacantlots.bandcamp...

PHSE II (GBG)

The continuously search for satisfaction with a love/hate relation to music.

A duo with the urge to create new soundscapes and danceable psychedelia without the hippie shit. Another day, a new phase, PHSE II.

DJ: TBA

Arrangör

Arrangör i Göteborg sedan 2013.

Lokal

Café Hängmattan , Karl Johansgatan 16, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.