skip to main content

Klubb fix ll Upploppet + support ll Fre 15 Mars

Klubb fix ll Upploppet + support ll Fre 15 Mars

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

15 mar 2024 21:00 - 16 mar 2024 02:00

Beskrivning

FREDAG 15e MARS

Vi välkomnar Sveriges just nu hetaste nya rockband UPPLOPPET till KLUBB FIX!

Detta vill ni inte missa!

UPPLOPPET

Upploppet är Göteborgsbandet som värmer upp med ett maraton för att sätta tempot innan varje spelning.

Snart släpper kvintetten sitt debutalbum men de har redan skapat sig ett rykte att vara live-bandet andra akter inte vågar ha som förband.

Likt en V8 fulltankad med raketbränsle behöver Upploppet ingen startsträcka när ridån faller för att leverera explosiva riff och snabb rock’n’roll!

Bandet har sedan start jobbat efter DIY-mentaliteten den svenska underground-scenen gjorde sig känd för under 80- & 90-talet.

Genom att bygga och laga sin utrustning, designa allt från tryck till omslag och sy ihop sina egna sår efter spelningar släpper Upploppet inte ut någon skit till allmänheten, bara tvättäkta rock’n’roll.

SUPPORT

TBA

DJ: TBA

Lokal

Satin Stortorget, Stortorget 14, 702 11 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer