Event inställt

Klubb DÖD: Werner Karloff (MX)

120,00 SEK

Plats

Datum

12 jun 2020 20:00 - 13 jun 2020 01:00

Beskrivning

▲ WERNER KARLOFF - Werner Karloff är stationerad i Mexico City och har hittills släppt två LP:s och en EP via tyska Young & Cold records. Musiken hämtar tydliga influenser från 80-talets new wave och minimal synth, men den mest påtagliga inspirationen kommer från den tyska scenens Neue Deutsche Welle (NDW) med artister så som Stratis, Andi Arroganti, Keine Ahnung och Palais Schaumburg, vars musik också starkt är påverkat av italiensk futurism och den tyska expressionismen - idén om maskinen och mannen, livet i staden, hastigheten och de kalla och gråa landskapen i industriområdena.

www.facebook.com/wernerkarloffpage

www.wernerkarloff.bandcamp.com


OBS! Snottys öppnar kl. 16:00 om ni är sugna på AW, allmänt go musik och veganmat!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 20:00
• Werner Karloff går på 21:00
• Snotty Seaside
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Lokal

Snotty Seaside Snotty Seaside, Lindvallsgatan 11, 117 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.