Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

KLUBB DÖD: Solar Fake + VEX

Eventet är avslutat

KLUBB DÖD: Solar Fake + VEX

Från 290,00 SEK

Plats

Datum

19 mar 2022 20:00 - 20 mar 2022 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Klubb DÖD presenterar stolt...

▲ SOLAR FAKE - Sedan starten 2007 har Sven Friedrich och hans Solar Fake bjudit på dansant electro. Friedrich är även känd som sångare i banden Zeraphine and Dreadful Shadows, men plöjer störst framgång med trion i fråga. Solar Fake headlinar de största festivalerna för alternativ musik och har vunnit sina fans hjärtan. I tidiga år agerade de supportband till bland andra VNV Nation och Project Pitchfork samt Covenant och Camouflage. 2017 genomförde de en USA-turné tillsammans med Aesthetic Perfection. Deras senaste album "Enjoy Dystopia” släpptes 2021.

www.facebook.com/SolarFake
www.solarfake.de/en

▲ VEX - Tobias Kastberg, känd som en halva av flitigt turnerande electropunk-duon The Guilt startade soloprojektet Vex med syfte att skriva bitiga poprefränger med punkattityd. Redan hyllade debutalbumet 'Average minds think alike' släpptes i våras inspirerat av 70-talets punk, 80-talets synthpop, 90-talets house och nutida elektronisk musik.

www.facebook.com/tobiasvex
www.vex-tobias.bandcamp.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Conan

• Hus 7
• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10
• 18 år
• Kl. 20:00 - 03:00

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer