Klubb DÖD: Sex Kino + tíklá

Lindvallsgatan 11, 117 36 Stockholm
14 jan 2022 19:00
15 jan 2022 01:00
Superarrangör
Biljetter 200,00 SEK
Biljetter 200,00 SEK

Enligt Folkhälsomyndighetens nya föreskrifter tillåts bara sittande deltagare på tillställningar inomhus om det är fler än 20 personer. Vi kommer kunna ta in 35 sittande personer i publiken.

▲ SEX KINO - James Brook (f.d. sångare i Pardon Moi och producent) och Josefine Larsson presenterar Sex Kino, en retro new wave explosion som började halvvägs mellan Stockholm och Berlin. Minnesvärda melodier och teman höljt i ett mörkt 80-tals skimmer utgör kulissen för sånger om framtids dystopier och älskare på rymmen.

2020 släppte Sex Kino sin första EP på vinyl, "Scream in the City", och därefter tre singlar som nått internationell publik inom klubbscen och radio. 2021 gjorde de scendebut som huvudakt på den populära festivalen Gouter De Nuit i Paris.

www.facebook.com/sexkino
www.sexkino.bandcamp.com

▲ TÍKLÁ - Dark wave-duon tíklá beskriver sin musik som mörk romantisk pop med influenser från post punk via goth rock till synthen. Mystiken och det mörka återspeglas i både text och musik som i deras scennärvaro och image.

För närvarande arbetar tíklá på sitt debutalbum som de planera släppa inom några månader samtidigt som flertalet liveframträdanden är bokade i Sverige och nere i Europa. tíklá består av jórunn på sång och tórvald på keyboard, bas & sång.

www.facebook.com/tiklamusic
www.linktr.ee/tiklamusic

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Nornor

• Snotty Seaside öppnar kl. 17:00
• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• tíklá går på scen 20:00
• Sex Kino går på scen 21:00
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år
• Förköp 200 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se
VARMT VÄLKOMNA!
I samarbete med ABF

Eventet är avslutat

Klubb DÖD: Sex Kino + tíklá

Visa detaljer
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.