skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb DÖD: Priest releaseparty

Eventet är avslutat

Klubb DÖD: Priest releaseparty

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

15 jul 2022 20:00 - 23:30

Beskrivning

Varmt välkomna till Klubb DÖD & Patricia! Denna kväll firar vi Priests efterlängtade släpp av det nya albumet "Body Machine"!

▲ PRIEST - Priest är ett synthband med rötter i den elektroniska musikens vidder. Målet med deras mångfacetterade profetia är att på ett säkert sätt vägleda mänskligheten till nästa steg av evolutionen – sammansmältningen människa/maskin. Med flera turnéer genom Europa och kritikerrosade släpp som “New Flash” och “Okay EP” har Priest byggt upp en växande fanbas över hela världen. Bakom de svarta, futuristiska maskerna gömmer sig tidigare medlemmar från från bland annat Ghost. Missa inte chansen att uppleva ett unikt band på frammarsch! Det nya albumet "Body" Machine" släpps den 15 juli.

Tidigare album:
New Flesh (2017)
Obey EP (2019)
Cyberhead (2020)

http://www.facebook.com/priestofficial
www.priestnexus.com

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Kurü

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Priest live 21:00-21:30 (classic songs)
• Signering & fotografering
• Priest live 22:00-22:30 (new songs)
• Ⓣ-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 180 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

I samarbete med ABF

Arrangör

Lokal

Patricia - Restaurang & Nattklubb på Södermalm Patricia - Restaurang & Nattklubb på Södermalm, SöderMälarstrand Kajplats 19, 118 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer