Klubb DÖD: Pink Milk & O+HER

230,00 SEK

Plats

Datum

26 aug 2022 20:00 - 27 aug 2022 01:00

Beskrivning

Klubb DÖD presenterar stolt...

▲ PINK MILK - Pink Milk är den kritikerrosade duon som bjuder på en åttiotalsdrypande blandning av atmosfärisk rock, dark wave, shoegaze och postpunk. Debutalbumet ”Purple” slog ner som en bomb 2017 och blev månadens bästa på kritiker.se samtidigt som Gaffa gav skivan 6 av 6 i betyg och engelska The Indiependent skrev ”this small band has produced one of the most consistently great post-punk albums of the year”. Pink Milk blev även nominerat till årets rock/metal i P3 Guld, årets album samt årets genombrott i Gaffa-priset och årets shoegazealbum på amerikanska radiokanalen DKFM. Senaste singeln "Vill ha dig" släpptes i augusti 2021.
www.pinkmilkmusic.com
www.facebook.com/pinkmilkmusic

▲ O+HER - O+HER är ett darkwave-projekt mellan konstnären och performanceartisten Tobias Bernstrup och musikern Erica Li Lundqvist (ABU NEIN).  Soundet kan beskrivas som atmosfäriskt, beat- och sequencerdrivet med rötter i det sena åttiotalets darkwave, satt i en modern kontext. O+HER kommer att släppa en serie digitala singlar framöver och längre fram en vinyl med flera spår. För den nyfikne finns en första instrumental singel, “Brave Bodies Burn”, redan släppt digitalt. En version med sång kommer senare i år.

www.facebook.com/OHER-230374215599103

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Tatiana

• Hus 7
• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10
• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• 18 år

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla.
Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

VARMT VÄLKOMNA!
I samarbete med ABF

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.