KLUBB DÖD: Linea Aspera + LIVMØDR

Eventet är avslutat

KLUBB DÖD: Linea Aspera + LIVMØDR

Biljetter från 250,00 SEK

Plats

Datum

17 jun 2022 20:00 - 18 jun 2022 01:00

Beskrivning


Klubb DÖD presenterar stolt... 

▲ LINEA ASPERA - Linea Aspera består av Alison Lewis (aka Zoe Zanias) och Ryan Ambridge. Duon sammanfördes första gången 2011 i London, genom en delad passion för coldwave, minimal synth, EBM och en samling vintage analoga syntar. Linea Aspera var aktivt 2011-2013 och efter många hyllade liveframträdanden runt om i Europa lades sedan projektet på is tills 2020 när de gjorde en album-comeback. Linea Asperas sound innehåller tydliga influenser från 80-talets EBM, synth-pop, industrial och noise. Textmässigt förenar bandet vetenskaperna osteologi, neurovetenskap och antropologi, och väver ett nytt medicinskt språk kring teman som lust, förtvivlan och förnyelse. Sätt dig i tidsmaskinen och flyg genom en rejäl omgång av 80-tals darkwave som du sent kommer att glömma!

www.facebook.com/lineaaspera
www.lineaaspera.bandcamp.com

▲ LIVMØDR - En liveakt med lika extrem intensitet men på ett nästan totalt motsatt sätt är Stockholmsbaserade Laura Morgan och hennes LIVMØDR. En person och ett par synthar som skulle kunna fylla en hel arena med sin nattsvart melankoliska ambient. En spirituell resa rakt ner i avgrunden. Lika förödande som förtrollande.

www.facebook.com/livmodr

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Hus 7

• Ⓣ-Globen, Styckmästargatan 10

• Dörrarna öppnar kl. 20:00

• 18 år


21:00 Show - Livmødr

22:00 Show - Linea Aspera

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Hus 7 Hus 7, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.