Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Klubb DÖD: Diskoteket releasefest

Eventet är avslutat

Klubb DÖD: Diskoteket releasefest

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2019 20:00 - 17 nov 2019 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Klubb DÖD presenterar stolt Diskoteket som med hjärtskärande texter, mörka pumpande beats och febriga syntar får våra kroppar att skaka och tråna efter mer...

▲ DISKOTEKET (SE) - Med sina 17 år som band har Diskoteket uppnått kultstatus i postpunkens skitiga rum och har successivtblivit mer en organism än ett band. Stenhård men samtidigt levande och flexibel. Skrikande gitarrer och distade basgångar, otyglade rytmer, en trogen Roland D-10 och en röst svår att värja sig från. Musiken är i ständig utveckling. Det konstanta är avsaknaden av inställsamhet och en total obenägenhet för hustle. Diskoteket tummar aldrig på principer och värderingar. Med fjärde skivan Lust och Tomhet är det lika tydligt som alltid. Först och sist och för evigt.

www.facebook.com/Diskoteket
www.soundcloud.com/diskoteket

OBS! Snottys öppnar kl. 16:00 om ni är sugna på AW, allmänt go musik och veganmat! 

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

DJ Ljudsystemet

• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 20:00 
• Diskoteket går på 21:00
• Snotty Seaside
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år
• Inträde 120 kronor (förköp)

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Lokal

Snotty Seaside Snotty Seaside, Lindvallsgatan 11, 117 36 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer