skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klubb DÖD: BLACK WIDOW PARTY - PRETTY ADDICTED + GRABYOURFACE

Eventet är avslutat

Klubb DÖD: BLACK WIDOW PARTY - PRETTY ADDICTED + GRABYOURFACE

Från 220,00 SEK

Plats

Datum

9 mar 2024 20:00 - 10 mar 2024 00:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Kring den Internationella kvinnodagen arrangerar Klubb DÖD och Freestyle Events i samarbete med Subkultfestivalen två konsertkvällar för att hylla och främja jämställdhet inom musikbranschen - ”Black Widow Party”. Fredag i Göteborg på Musikens Hus och lördag i Stockholm på Patricia. Kvinnor/ickebinära får mer sällan rampljus inom musikscenen generellt och vi arrangörer har makt och ansvar att förändra detta ihop med er besökare. I vissa subgenrer är det svårt att hitta kvinnliga artister och vi hoppas kunna förändra detta genom att stötta de som finns och inspirera fler att skapa musik och starta band.

Live på scen i Stockholm:

▲ PRETTY ADDICTED (UK) - "Dance-Punk" clownkaos, Pretty Addicted är en virvelvind av oöverträffad energi och rå aggression. Distinkta sång, mörka ljud och feta breakbeats, de sticker verkligen ut från vilken publik som helst och ändå passar de på något sätt in på vilken plats som helst och gör den till sin egen! Elektronisk musik genom en tung lins, detta är en artist som du både måste uppleva på CD för känslorna och leva för "in your face"-attityden! Det är allt nere i det hädiska syratripp-kaninhålet med PA och texterna är lika viktiga och ärliga som själva musiken. Med fans (eller "Crackheads" som de är så kärleksfullt kända som) från alla samhällsskikt, föreslår vi att du följer dem till ett underjordiskt rave i Satans lya...

https://www.facebook.com/prettyaddicted11

https://open.spotify.com/artist/3Wx5AibVeUNUZyoIhYwaPx?si=cZDmvmIcRwWRBHo3mOg2Og

▲ GRABYOURFACE (FR) - grabyourface är den franska producenten Marie Landos nu-goth darkwave-projekt. Trots uppvuxen med hårdrock och black metal är det inom gothmusiken som Marie avslöjar sig musikaliskt, influerade av artister som Nine Inch Nails, Gary Numan, Lorn och Boy Harsher, men även Portishead, Prayers, Lana Del Rey och många andra. Grabyourface fick erkännande i Europa för sina intensiva och känslomässiga liveframträdanden och för att ha delat scen med band som Covenant och Empathy Test. De har också gjort sig ett namn internationellt, för sina samarbeten med många artister från den alternativa scenen (Moris Blak, Caustic/daddybear, Covenant, Viva Non, etc.), och har nyligen anslutit sig till det amerikanska skivbolaget Negative Gain Productions.

https://www.facebook.com/grabyourface

https://grabyourface.bandcamp.com/album/haine-x-guillotine

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna öppnar kl. 20:00
• Live från 21:00
• Ⓣ-Mariatorget, Söder Mälarstrand Kajplats 19
• 20 år
• Förköp 220 kr + serviceavgift

Vi gör vårt yttersta för att evenemanget ska kunna besökas av alla. Kontakta oss på info@klubbdod.se för frågor om tillgänglighet.

Kom och njut av fantastiska band från olika delar av världen och snacka jämställd musikscen med varandra och oss arrangörer. Vi kommer på olika sätt belysa temat under kvällen och hoppas kunna väcka både debatt och inspiration.

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Arrangör

Lokal

Patricia - Restaurang & Nattklubb på Södermalm, SöderMälarstrand Kajplats 19, 118 25 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer