Klubb DÖD: Affet Robot + Aux Animaux

Lindvallsgatan 11, 117 36 Stockholm
3 sep 2021 18:00 - 20:00
Superarrangör
Biljetter 120,00 SEK
Biljetter 120,00 SEK

▲ AFFET ROBOT - Baserad i Istanbul, Turkiet är Affet Robot ett dark wave-projekt av Eren Günsan. Med influenser från den obskyra delen av 80-talet och vårt mänskliga psyke skapar han vemodig och drömsk elektronik med turkisk lyrik. Han släppte sitt debutalbum “Röntgen” 2017 som följdes upp så sent som i höstas av föredömliga EP:n "Huzursuz Seyirler".

www.facebook.com/affetrobot
www.affetrobot.bandcamp.com/album/huzursuz-seyirler

▲ AUX ANIMAUX - Aux animaux är en synthwave artist från Stockholm. Hennes låtar, som drar sin inspiration från 80-talets musik, understöds av mörka synthslingor och en säregen sång. Musiken blandar samplade elektroniska trummor och analoga synthar med en unik sångröst. aux animaux är en självlärd musiker som har arbetat som professionell basgitarrist under flera år. Hon sjunger och växlar mellan theremin och basgitarr på scenen. Thereminen som hon upplever som sin magiska kraft är det enda instrumentet som spelas utan att röra på det.

Aux animaux släppte sina första låtar i 2017 och hon har turnerat både i Sverige och i Europa sedan dess. Debut EP:n Black Holes som gavs ut i början om 2018 innehåller mer politiskt laddade låtar som handlar om feminism, djurrätt, samhällskritik, osv. Hennes nya EP Stockholm Synthrome som ska ges ut under våren 2020 innehåller låtar med både ett personligt perspektiv och politiskt laddade innehåll.

www.facebook.com/auxanimaux

OBS! Snottys öppnar kl. 16:00 om ni är sugna på AW, allmänt go musik och veganmat!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

• Dörrarna ner till källaren öppnar kl. 19:00
• Aux Animaux på scen kl. 20:00
• Affet Robot på scen kl. 21:00
• Snotty Seaside
• Ⓣ-Hornstull, Lindvallsgatan 11
• 18 år

www.klubbdod.se

VARMT VÄLKOMNA!

Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.