Klubb Apberget #2 | INDIEROCK | JOHN LUKAS | Kungens Rider | petjack

Klubb Apberget #2 | INDIEROCK | JOHN LUKAS | Kungens Rider | petjack

Biljetter från 140,00 SEK

Plats

Datum

25 mar 2023 20:00 - 26 mar 2023 01:00

Beskrivning

Det har blivit dags för Klubb Apberget #2! Denna gång tar vi över Stallet och bjuder på riktigt fet lokal och o-lokal indie rock.
JOHN LUKAS


Dom spelar inte ofta men när dom väl gör det - då gör dom det rejält.


Hösten 2021 släppte bandet sina första singlar men sedan dess har bandet hållit ganska låg profil i väntan på att ny musik ska färdigställas, med det STORA undantaget: I mars förra året sålde dom ut Klubb Berlin i Umeå under deras första och enda officiella spelning, där publiken både slog rekord i crowdsurfing och tömde baren på öl.

Men nu har JOHN LUKAS fått upp tempot på riktigt: både i frekvensen i att släppa musik men också tempot i musiken. Sent 2022 släpptes singlarna Expansion och Allt utom övermod och i mars släpper bandet tre ny låtar. Här närmast väntar en dubbelsingel som visar en något punkigare sida av bandet. Och det var ju också ur punken och indierocken som bandet skapades och musiken har beskrivits som en blandning av Johnossi, Hurula och Kent. Med det sagt så har inte bandet kört fast i en och samma stil. JOHN LUKAS är i ständig rörelse, orienterande efter nya sound. Om bandet hinner hitta något nytt spår innan mars vet vi inte, men vi vet att det kommer bjudas på ett rockande vemod - hårt, mjukt och lite mitt emellan. Töm fickorna och gör dig redo för fest, skrik och crowdsurfing.


https://open.spotify.com/track...


Kungens Rider


Kungens Rider rymmer nåt stort och hemligt. Det rymmer nåt hemskt och väldigt. I låtar från ett ännu osläppt debutalbum målar KR i distade elgitarrer, popiga melodier och syntar scener från en tid nära dig.

Kungens Rider är ett indierockband som har varit aktiva i Umeå sedan 2018. De har tidigare släppt sex singlar och jobbar med de sista detaljerna på sitt debutalbum, som innehåller 12 nya låtar. KR är Alexander Wrangstål, Clara Ziegler, Mattias Byström och Viktor Lemoine.


https://open.spotify.com/artist/3p6a8VlfXMQUcVcM1K6C4i?si=GVf4UU7BQxajTtStmPHpkg


petjack


I ett dunkelt sovrum någonstans på Haga, för länge sen, bestämde sig Umeås förstfödde indieson Mark von Niman för att han skulle kanalisera sina demoner i form av ett tokfett rockalbum.

Efter många års konstnärligt lidande beväpnade han sig med tre tunga Umeå-musiker och nu finns petjack för allmänhetens beskådan.

Ljudbilden bjuder på slemmiga popmelodier, distade gitarrer, snabba trummor och basgångar som får dig att svänga med höfterna. Kombinerat med Marks kvicka och gripande texter utlovar petjack en spelning som kommer smälta både hjärtan och ansikten.

kom det blir kul

Lokal

STALLET, Kaserngatan 14, 903 47 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.