Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KLUBB 20TAL: Performance och poesi

Eventet är avslutat

KLUBB 20TAL: Performance och poesi

Från 60,00 SEK

Plats

Datum

20 sep 2023 19:00 - 23:59

Beskrivning

KLUBB 20TAL: Det glömda kriget

Releasefest för Don Mee Chois Knappt krig på Teater Brunnsgatan Fyra onsdagen den 20/9

Välkommen till höstens första Klubb 20TAL! Don Mee Choi besöker Stockholm för en litterär afton där hon bjuder på en multimedial performanceakt och läser tillsammans med spännande gästpoeter!

20TAL firar utgivningen av Don Mee Chois internationellt hyllade diktsamling Knappt krig, som ges ut i Jennifer Hayashidas och Andjeas Ejikssons översättning på 20TAL Bok.

Medverkande under kvällen: Don Mee Choi, Mara Lee, Burcu Sahin, Balsam Karam, Jennifer Hayashida och musikern Sten Sandell.

Knappt krig är den första boken i en trilogi som kretsar kring Koreahalvöns samtidshistoria och den nykoloniala ordning som USA utövar i området. Dikterna bottnar i erfarenheter av Koreakriget – »det glömda kriget« – och undersöker relationen mellan poesi och minne genom dikt, översättning, ordlekar, fotografier, film, vykort och musik. Fragment ur Chois barndom i Korea vävs samman med vittnesmål från hennes far, som var en känd krigsfotograf.

Don Mee Choi är mångfaldigt prisad och har som poet bland annat tilldelats National Book Award for Poetry och ett MacArthur Fellowship. Som översättare av Kim Hyesoons Autobiografi av död erhöll hon tillsammans med Hyesoon det prestigefyllda International Griffin Poetry Prize 2019.

Kom och mingla med oss och fira poesin! Vi bjuder på ett glas mousserande.

Arrangör

20TAL arrangerar en rad litterära evenemang såsom Klubb 20TAL, Poesifabriken med flera. Sedan 1997 arrangeras varje år Stockholm Internationella Poesifestival på huvudstadens främsta scener – Dramaten, Stockholms stadsteater, Södra teatern, Kungliga Konstakademien och Nobelmuseum.

Lokal

Teater Brunnsgatan Fyra, Brunnsgatan 4, 111 38 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer