skip to main content

Klimakteriet når alla kvinnor - föreläsning KlimakterieResan

Klimakteriet når alla kvinnor - föreläsning KlimakterieResan

Från 249,00 SEK

Beskrivning

KlimakterieResan en inspirerande kväll med  kunskap, expertis och fakta om klimakteriet. 

Har du också funderat över klimakteriet och dess påverkan på kroppen och sinnet? Då är KlimakterieResan den perfekta möjligheten att lära dig mer! 

Konferencier: Sanna Balsvik, har en lång karriär bakom sig inom media som chef och ledare vid Sveriges Television.

Forskare, experter, gynekologer, professorer: Angelica Lindén Hirschberg och Mats Hammar. 

Sömnexpert Lisa Carpevi delar med sig av ovärderliga tips för att förbättra din sömn under klimakteriet. 

Malin Bengtsson och Anders Lönedal ska förmedla hopp/glädje och vad man kan göra själv med egenvård för hud, slemhinnor, hormonsystemet innan/under och efter klimakteriet.

Här kommer du att få kunskap och  förståelse för klimakteriet samt träffa andra kvinnor som gått eller går igenom samma fas. 

GOODIEBAG värd mer än 350:- får du på vägen ut.

Tider: 

Kl 18:00-20:30 föreläsningar inklusive paus.

Kl 16:00-18:00 OBS! om du har möjlighet att komma tidigare får du den stora möjligheten att träffa våra utställare, mingla med andra besökare och våra föreläsare.


KL 17:00Ja, visst! Keep Cruisin’ quartet är redo att lysa upp KlimakterieResan. Startskottet (för dem) går redan kl 17:00, dessa fantastiska damer kommer att bjuda på underhållning som sprider glädje och energi!
Det blir en kväll fylld med både musik, skratt, vallningar 😄 och värdefull information. Och som om inte det vore nog, väntar en goodiebag fylld med överraskningar från våra fantastiska sponsorer - till ett värde av mer än 350 kr på dig!

Var med på tipspromenaden och vin en korg värd 2500:-

MAT!!! 🌯 Fram till den 18 april kan du beställa wraps.

BAR: 🍹 I konferensdelen finns en bar. Det är helt okej att ta med din dryck in i auditoriet.

Så häng med och få en oförglömlig upplevelse? Det här blir verkligen en kväll att minnas! 💃

Varmt välkommen!

www.klimakterieresan.se

Viktigt information:

KlimakterieResan vill behandla personuppgifter om dig. Vi kommer att ha en fotograf  närvarande under evenemanget för att ta bilder och filma. Detta material kommer att användas i extern och intern kommunikation, inklusive på sociala medier och vår hemsida.

Återkallande av samtycke:
Du har alltid rätt att enkelt motsätta dig vår behandling av dina personuppgifter för extern kommunikation.
Du har därför rätt att när som helst återkalla ditt samtycke gällande vår rätt att behandla dina personuppgifter. Om du återkallar ditt samtycke kommer vi inte att kunna använda din bild för extern kommunikation. Du kan återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss på info@klimakterieresan.se.

Lämnande av samtycke: Om du inte kontaktar samtycker du till att KlimakterieResan behandlar personuppgifter om dig på det sätt som beskrivs ovan.

Comevent Stockholm AB 

Lokal

Hilton hotell och konferens, Guldgränd 8, 104 65 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer