skip to main content

Kleer Suursild Quintet

Sista chansen

Kleer Suursild Quintet

Från Gratis

Plats

Datum

23 maj 2024 20:00 - 23:00

Beskrivning

Kleer Suursild är en ung, otroligt begåvad och talangfull estnisk flöjtist, kompositör och sångare. Efter att ha börjat sin musikerresa med klassisk musik, kom jazz in i hennes liv efter att hon kom i kontakt med indisk klassisk musik. Rytmerna och improvisationen i den indiska musiken gav impulsen att upptäcka allt detta inom jazzen.

Kleers flöjtspel karaktäriseras av själfullhet, lekfullhet och virtuositet. Hennes musik är melodisk och rytmisk, och kombinerar influenser från modern jazz, samtida klassisk musik och nordisk jazz till ett harmoniskt sound.

Kleer gör just nu utbytesstudier i ett improvisationsmasterprogram vid Musik- och Teaterhögskolan i Göteborg. Hon har deltagit i olika projekt och workshops i Estland och utomlands. Tidigare har hon studerat vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Estlands musik- och teaterhögskola.

Kleer Suursild Quintet kommer att spela Kleers originalkompositioner, Jazzstandards och bl.a låtar av Pat Metheny.

Kleer Suursild- flöjt, sång, kompositioner

Hrafnkell Gauti Sigurðarson- gitarr

Otto Monell- piano

Konrad Waldert- bas

Albin Svensson- trummor

Fri Entré

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer