Klassiska mästare och en utflykt till Armenien

Klassiska mästare och en utflykt till Armenien

Biljetter från Gratis

Plats

Datum

18 feb 2023 16:00 - 17:00

Beskrivning

Pianisten Lana Suran (f. 1992) är en av de ledande skandinaviska pianisterna i sin generation. Hon har hyllats av kritikerkåren för ”unik poetisk och dramatisk förmåga” och ”konstnärlig precision”. Lana, som har rysk/kurdiskt ursprung, är uppvuxen i Sverige men för närvarande bosatt i Paris. 
Programmet i Västerlövsta kyrka bjuder på klassiska mästare som Beethoven, Chopin och Rachmaninoff men också en spännande utflykt till Armenien och tonsättarna Arno Babajanian och Alexander Arutiunian.
Lana Suran har dubbla examina från New England Conservatory of Music i Boston och Mannes School of Music i New York. För närvarande är hon Artist in Residence vid Queen Elisabeth Music Chapel i Bryssel och studerar för Louis Lortie och Avedis Kouyoumdjian. Hon bedriver samtidigt solistdiplom-studier vid Kungliga Danska Musikhögskolan för Jens Elvekjær. Lana har framträtt vid flera kända internationella musikfestivaler och gett konserter i bl.a. Frankrike, Tyskland, Portugal, Ukraina och över hela USA. I Sverige har hon framträtt på alla större konsertscener, inklusive Berwaldhallen och Konserthuset.

Arrangör

VÄSTERLÖFSTA KYRKAS MUSIKSTIFTELSE

Inför Anders Walls 80-årsdag 2011 önskade han sig istället för presenter bidrag till en konsertflygel i hemförsamlingen Västerlövsta. Bidragen lade grunden för den fantastiska Steinway-flygel som sedan installerades i Västerlövsta kyrka i Heby. Ambitionen är att varje år arrangera minst fyra konserter av mycket hög musikalisk klass. Konsertverksamheten stöds ekonomiskt av Anders Walls stiftelse.

Lokal

Västerlövsta kyrka, Skolgatan 2, 744 31 Heby

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.