Andra event från arrangören
Laddar...
 
 
Andra events i samma kategori
Laddar...
 
 
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klassisk sommar på Rosenlund med Per Tengstrand den 27 augusti: Chopin & Schumann

Eventet är avslutat

Klassisk sommar på Rosenlund med Per Tengstrand den 27 augusti: Chopin & Schumann

Från 250,00 SEK

Plats

Datum

27 aug 2022 00:00 - 23:00

Beskrivning

De personliga sommareftermiddagarna med Per Tengstrand på Rosenlunds Herrgård var populära och uppskattade. Nu gör de äntligen tillbaka, och det blir två tillfällen att lyssna till vacker klassisk pianomusik. Vid den andra konserten blir det musik av två romantiska favoriter, Preludier av Frédéric Chopin och Robert Schumanns Kinderszenen, och annan vacker musik.

Begränsat antal platser, relativt lågt maxantal sätts så att alla kan känna sig bekväma.


Biljetter: Sittplats stora salongen 250 kr.

Biljetter båda konserterna: 400 kr.

Lokal

Rosenlunds Herrgård Rosenlunds Herrgård, Huskvarnavägen 11, 554 54 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer