skip to main content

KLASSFEST MED ÅTGÄRDSPROGRAMMET

KLASSFEST MED ÅTGÄRDSPROGRAMMET

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 19:00 - 23:59

Beskrivning

Välkommen till en kväll med punk, poesi och skoldisco!

There´s no "old school" or "new school". There is punk and there is school. Åtgärdsprogrammet bildades 2013 av fyra sura medelålders lärare och spelar svensk skolpunk. Nu bjuder ÅTGÄRDSPROGRAMMET in till klassfest och alla får komma. Vattenkamma håret, sätt på ditt finaste diadem, öva på glosorna och vad du än gör så glöm inte att ta med ett välpolerat äpple till magistern.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2vuKavMFt4R6cSx8wCsRT6?si=lgPO_VoKSsyuSQiF_znycQ

Facebook: https://www.facebook.com/atgardsprogrammet

Instagram: https://www.instagram.com/atgardsprogram?utm_source=ig_web_button_share_sheet&igsh=ZDNlZDc0MzIxNw==

Hanna Wikman läser poesi ur sin senaste bok ”Ansamling” och annat som hon känner för ur sina feministiska gömmor.

John Engström arbetar i vanliga fall i skolbibliotek men har skrivit texter sedan lågstadiet. På klassfesten läser han bland annat ett par dikter ur egenproducerade samlingen: ”Höst i Töreboda”

DJ: duon Chips n’ Hits: Förvänta er igenkänning, svett och rullande höfter. Inga tuffa remixer och snygga övergångar. Skoldiscon avslutas alltid med tryckare.

Hit hard- Hit first- No mercy!

Eventuellt överskott från kvällen, vare sig det rör biljettintäkter eller försäljning av merch, kommer att skänkas till förmån för barns skolgång i allmänhet och flickors i synnerhet. Pengarna kommer att fördelas mellan Plan International, Action Aid och Rädda Barnen.

https://plansverige.org/

https://actionaid.se/

https://www.raddabarnen.se/

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan 2, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer