skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Klara & Jag

Eventet är avslutat

Klara & Jag

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

25 maj 2023 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

Klara & Jag skildrar 30-årskrisen i ny låt

Klara & Jag hördes första gången med singeln "Samma Gamla Nätter” 2017 och har fram till idag turnerat land och rike runt. Mycket har hänt sedan bandet tog sina första stapplande steg ut i världen. På sex år har de hunnit släppa två EPs, ett fullängdsalbum och en bunt singlar. De har samarbetat med bl.a Gustaf och Victor Norén och Thomas Stenström, skrivit megahiten ”Syrener” med Olivia Lobato som även blev nominerad till ”Årets låt" på P3 Guldgalan 2022 och även fått spelställena att höja sina publiktak.

"Men det är inte bara artistkarriären som tagit stora steg framåt. Klara & Jag, eller Klara Wörmann och Johanna Frostling, har också blivit sex år äldre och står nu mitt i en brinnande 30-årskris."

Det enda som är ändrat är att "Tuva Wörmann" blir "Klara Wörmann".

”Det snurrar i huvudet hela tiden: är det nu jag borde klippa mig, skaffa jobb och få barn? Är jag färdig med att vara ung och dum?”


Det var med avstamp i de frågorna som låten ”BAS, RÖK & DÅRAR” kom till. Singeln släpps 31/3 och skildrar en nästan manisk utekväll i både text och sound.

”Känslan är att det här livet måste levas nu, jättefort, för snart kanske allt är över. Vilket är mer en desperat än en särskilt livsbejakande känsla”


”BAS, RÖK & DÅRAR” är den andra singeln från kommande EP som släpps senare i vår. Samtliga låtar handlar om just limbolandet mellan ung och vuxen.


Arrangör

Lokal

Skeppet GBG , Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer