Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Klara & Jag

Eventet är avslutat

Klara & Jag

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

28 apr 2022 19:00 - 23:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Klara & Jag
Torsdag, 28 april 2022
Kl 19.00 - 23.00, Slaktkyrkan
Åldersgräns: 18+ år eller 13+ i målsmans sällskap

Mycket har hänt sedan 2017, då bandet Klara & Jag tog sina första stapplande steg ut i världen. Då spelade de kväll efter kväll för halvtomma källarlokaler i utbyte mot ett par öl. Idag får Sveriges Enda Kvinnliga Duo Inom Svensk Pop spelställena att höja sitt publiktak för att trycket är så stort.

Brytpunkten kom när de släppte sin första singel Samma gamla nätter, inspelad i ett sovrum i Uppsala, på Spotify. Redan efter en vecka låg låten etta på viral-listan och delades av stora profiler i sociala medier. Därifrån gick det fort - under samma höst blev Klara Tuva Wörmann och Johanna Frostling signade som både låtskrivare och artister under ett av världens största skivbolag. På fem år har de hunnit samarbeta med välrenommerade låtskrivare som Gustaf och Victor Norén, Thomas Stenström, Kristofer Östergren och Maria Andersson. De har också lyckats spela sönder hela ljudsystemet på Guldbaggens efterfest framför näsan på en snopen Mikael Persbrandt.

Efter ett par år i branschen vill duon nu gå tillbaka till sina rötter. De har gjort slut med skivbolaget, förlaget och bokningsbolaget för att få göra allt på sitt eget sätt, utan att kompromissa. Tillsammans med ett helt nytt team planerar de nu att släppa låtar på löpande band. Först ut är singeln “Nu grönskar det”, som sedan följs av ett album i två delar.

"Man måste bränna några broar för att kunna bygga nya” säger duon.

Arrangör

Konserter och evenemang! 

Stockholm, Sverige

Lokal

Slaktkyrkan Slaktkyrkan, Styckmästargatan 10, 121 62 Johanneshov

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer