Klara & Jag

Stigbergstorget 8, 414 63 Göteborg
13 nov 2021 20:00 - 23:00
Superarrangör
Biljetter 140,00 SEK
Biljetter 140,00 SEK

Oceanen presenterar: Klara & Jag

Plats: Oceanen, Stigbergstorget
Datum: 13 november
Tid: 20.00 - 01.00
Åldersgräns: 20 år


Sen debuten för två år sedan har duon sakta men säkert etablerat sig och skapat sig sin egen plats på den svenska pophimlen. En plats som nu ska förgyllas med ett debutalbum och en vårturné.

De senaste två åren har Klara och Johanna som ligger bakom Klara & Jag oavbrutet varit i studion eller ute på vägarna. Arbetet har resulterat i ett antal singlar, en EP och över 40 spelningar runtom i landet. När duon hösten 2019 tog en välförtjänt semester blev det ingen vila från musiken – resan blev istället grunden till ”Calpe”, första singeln från debutskivan ”Det slutar inte här”. 

Från den inledande basgången till den allsångsvänliga refrängen är det tydligt för den som lyssnat på tidigare låtar med Klara & Jag att det är två artister som har utvecklats och med stormsteg är på väg mot nya höjder.  

”Vi brinner för det vi har skapat de senaste två åren och har utvecklats mycket både som människor och artister. Vi skrivit mycket musik och har lagt vår själ i varje ord och i varje låt. Men Calpe är speciell, den är ett anthem för vår ungdomstid.” säger Klara och Johanna.

”Calpe” släpptes på alla plattformar den 31/1, ”Det slutar inte här” släpps i början av april. Profile picture
OCEANEN
Kulturhuset Oceanen is located in the district of Majorna in Gothenburg, Sweden and has been officially running as a culture house since 1995. Oceanen represents innovative scenic concepts with more than 100 public events every year.
Vill du gå på fler events?

Registrera dig för att få handplockade events direkt till din mail.