Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Klara Dahlberg Rudzka, sång

Eventet är avslutat

Klara Dahlberg Rudzka, sång

Från Gratis

Plats

Datum

3 jun 2019 19:00 - 20:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Examenskonsert, kandidat tidig musik.

Den blomstertid nu kommer - en konsert om slutet

Välkomna till Klaras skolavslutning! Att avsluta någonting man engagerat sig i under flera år och blicka framåt kan vara svårt. Klaras examenskonsert består av musik från 1600- och början av 1700-talet som tar upp och bearbetar tanken på det definitiva slutet. Kanske som en längtan efter den eviga vilan, en metafor för livets ständiga förändring eller som en påminnelse om att göra vad man kan av det man har. Konserten avslutas med Johann Sebastian Bachs kantat "Ich habe genung", i hans egen omarbetade version för sopran och flöjt.


Klara Dahlberg Rudzka, sopran

Espen Myklebust Olsen – cembalo och orgel
Klara Hellström – blockflöjt
Aingeala DeBúrca – violin
Isabel Godau – violin
Sofia Hanson – viola
Simon Bång – cello
Patrik Kesselmark – orgel

Isabella Amundsen – sopran
Eleonora Poignant – sopran
Elias Aaron Johansson – alt
Adam Hillgren – alt
Jessika Grape – alt
Simon Arlasjö – tenor
Patrik Kesselmark – tenor
Szymon Rudzki – tenor
André Hasselgren – bas
Olof Lundqvist – bas
Tomasz Siegrist – bas

Lokal

Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan Nathan Milsteinsalen, Kungl. Musikhögskolan, Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer