skip to main content

Kiralina Salandy

Kiralina Salandy

Från 125,00 SEK

Plats

Datum

20 jul 2024 20:00 - 22:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer

Beskrivning

KIRALINA SALANDY är en G.U.C.C.C.I. (Jazz) vokalist från Kanada! KIRALINA är en femfaldigt prisbelönt vokalist som har uppträtt i Quebec, Toronto, USA, Jamaica, Danmark, Finland, Spanien, Frankrike, Norge och Sverige under de senaste 10 åren. Hon sjunger gospel, urban, klassiskt, country, samtida, inspirerande och jazz. Hon har spelat in flera album i Kanada, Jamaica och Sverige. För närvarande bor hon i Stockholm, Sverige, och arbetar med olika musikaliska projekt, produktioner och evenemang. År 2016 var hon en del av Jerry Williams produktion och sommarturné. År 2017 hade hon äran att sjunga för Sveriges kronprinsessa. År 2018 var hon musikalisk artist för China Theater i musikalen "The Book of Mormon". Sommaren 2018 sjöng hon på Allsång På Skansen till minne av Jerry Williams, vilket sändes på SVT. I december 2018 hade hon förmånen att sjunga för hela Sveriges kungafamilj för att hedra drottning Silvias 75-årsdag, vilket sändes på SVT. År 2019 sjöng hon som bakgrundssångare för Mariette och Andreas Weise på Stjärnornas Stjärna, som sändes på TV4. År 2020 spelade hon rollen som Power Girl för Göteborgs Stadsteater i musikalen "The Little Shop of Horrors". År 2021 hade Kiralina den prestigefyllda äran att sjunga vid Nobels fredsprisutdelning för pristagarna och den svenska kungafamiljen. År 2023 deltog hon i SVT Amazing Gospel Vägen till Sverige, som du kan hitta på SVT Play idag. Hon älskar att underhålla och är dedikerad till att göra varje framträdande minnesvärt, genom att sjunga låtar som får dig att dansa eller låtar som rör hjärtat. Missa henne inte när hon besöker Klintagården!

Arrangör

Lokal

Klintagården, Klinta Bodars väg 8, 387 50 Köpingsvik

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer