Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kim Juhlin Open Session's 2023

Få biljetter kvar
Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Kim Juhlin Open Session's 2023

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

16 nov 2023 10:30 - 12:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Kim Juhlin är den forna terapeuten som idag coachar högpresterare att utveckla sin fulla potential för ett starkare och mer meningsfullt liv. 

Så om du har hög ambitionsnivå som du önskar leva upp till i större utsträckning eller är en person som skulle vilja ha bättre självförtroende till att ta dig för det som verkligen betyder något för dig här i livet -

Ja, då är detta garanterat rätt event för dig!

Som mental rådgivare, hjälper Kim dig att navigera genom svårigheter och motstånd som uppstår när vi tar sats och riktning mot det som är värdefullt för oss. 

Open Session är till stora delar ett forum där du kommer utvecklas genom att bli och uppleva andra bli coachade av Kim för ett större liv, så missa inte det:

Stockholm, Norrköping, Göteborg & Malmö 💥

Arrangör

Mental rådgivare och föreläsare 

Lokal

GRO36®, Huskvarnavägen 82, 554 66 Jönköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer