skip to main content

Kids Week Halmstad

Kids Week Halmstad

Från 3.500,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

10 juni 2024 - 26 juli 2024

Beskrivning

Kids Week ett aktivt sommarläger, perfekt för aktiva barn som vill ha en äventyrlig vecka! Från vecka 24 till vecka 30 håller vi för fjärde året i rad ett aktivt läger från kl 09 till 15 för barn som fyller 10 år upp till 13 år.

Vi förser barnen med lunch och fika. Lägret utgår från Kitekalle på Stationsgatan 62. Under lägret kommer barnen få en chans att hitta nya vänner samtidigt som dom får testa på spännande aktiviteter som studsmatta, balanslina, jonglering, SUP, MEGASUP, SUP Yoga, skimboard, klättring, livräddning, fatbike, vågsurf med mera.

Så här kan en dag se ut:

Kl: 09-10 - Jonglering, surfskate
Kl: 10-12 - SUP
kl 12-13 Lunch
Kl: 13-15 - Vågsurf och badLägret arrangeras av Kitekalle med vuxna ledare som har mångårig erfarenhet av ungdomsgrupper.


Arrangör

Lokal

KITEKALLE, Stationsgatan 62, 302 50 Halmstad

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Närliggande evenemang
Evenemang från samma kategori
Liknande upplevelser
Återbesök evenemang
Upptäck mer