Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kick Off 2017 i Örebro

Event inställt

Kick Off 2017 i Örebro

Från 335,00 SEK

Plats

Datum

22 jan 2017 12:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

På vår Kick Off får du veta allt viktigt och användbart som ser till att du positionerar dig rätt inför det kommande året! Ta del av förstahandsinformation, toppnyheter, utmärkelser, inspiration och motivation till framtida framgångar. En dag full av energi och entusiasm som du inte vill missa!

Dr. Tobias Kühne kommer och sparkar igång 2017 tillsammans med oss!
Gör du!?

Dr. Tobias Kühne är ledare för PM-Internationals vetenskapliga team och är allmänläkare på bred basis. Hans kunskap och gedigna erfarenhet är svårslagen, och under vår Kick Off 2017 ser ni honom på scenen. Missa inte detta!

Datum: Söndagen den 22 januari 2017
Tid: kl. 12:00 – 17:30
Plats: Conventum Kongress, Fabriksgatan 17-19, 702 23 Örebro
Biljettpris: 335:- (ingår en Activize Oxyplus som mottages i entrén)

PINS delas ut till alla som kvalificerat sig under månaderna september, oktober, november och december! Glöm inte anmäla! Du anmäler detta i samband med köpet av dina biljetter.

För att göra det lättare för dig att planera resan till Kick Offen så har vi samlat ihop information olika sätt att ta sig till Örebro och Conventum. Detta hittar du här!

Varmt välkommen!

Arrangör

Lokal

Conventum Kongress Conventum Kongress, Fabriksgatan 17-19, 702 23 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer