skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

KEN RING - Den sista festen Feat. DJ2much & Gonza-Ra

Eventet är avslutat

KEN RING - Den sista festen Feat. DJ2much & Gonza-Ra

Från 180,00 SEK

Plats

Datum

1 feb 2020 22:00 - 2 feb 2020 02:00

Beskrivning

Rudeboy Management, Make it Sound & Masa Music presenterar stolt...

KEN RING - DEN SISTA FESTEN TOUR

***************************************

Insläpp: 22.00

I dörren: 220 kr inklusive garderob.

DJ Gonza-Ra 22.00-23.15

DJ 2much 23.15-00.00

Ken Ring: 00.00-01.00

DJ Gonza-Ra 01.00-02.00

Åldersgräns: 18 år

Tiden ingen av oss trodde skulle komma har nu kommit. Efter 21 legendariska år, 15 album, 700 spelningar och över 600 låtar är det dags för Ken Ring av avsluta sin karriär som artist och gå vidare med annat.

2020 släpper han sitt absolut sista album som både ska sammanfatta och sätta punkt för karriären. 2020 är han också ute på sin akustiska turne 'Tack För Mig' som tar över några av landets finaste och mest anrika venues för sittande publik och på detta har vi nu även bokat in en sista klubbturne vi valt att kalla 'KEN RING - Den Sista Festen'.

DEN SISTA FESTEN kommer att hållas i 10 städer under våren 2020. DJ-show möter klubb och efterfest. Med oss har vi ingen mindre än vapendragaren DJ 2much som under kvällen dels kommer spela tung hiphop samt backa Ken på scen där hits från katalogen avlöser varandra. Ta chansen att se en legendarisk show när den är som bäst, var med och fira avslutet med en av/om inte Sveriges tyngsta rappare lägger micken på hyllan. Gäster kan tillkomma!

Håll koll i eventet för biljetter, information och öppettider. Live från kl 00:00.

(OBS. I vissa städer hålls DEN SISTA FESTEN samma dag som den akustiska turnen TACK FÖR MIG. Det är helt olika events, på olika venues och olika tider. Blanda inte ihop dessa men kom gärna på båda)

I samarbete med Pabst Blue Ribbon och Studieförbundet Bilda

Arrangör

UÅ METAL | EST. 2019

Lokal

Droskan Droskan, Storgatan 60, 903 30 Umeå

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer