skip to main content

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa handplockade kommande!För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.
Laddar...
 
 
Närliggande evenemang
Laddar...
 
 
Evenemang från samma kategori
Laddar...
 
 
Liknande upplevelser
Rekommenderade events
Laddar...
 
 

Kebnekajse + Flared

Eventet är avslutat

Kebnekajse + Flared

Från 200,00 SEK

Plats

Datum

12 maj 2023 19:30 - 23:00

Beskrivning

Kebnekajse – kända för sin elektrifierade spelmansmusik – vägrar
spela på nostalgi.
Ett synnerligen klassiskt och originellt band. Kebnekajse har varit och är fortsatt ett av de mest stilbildande banden i Sverige och utomlands.
När deras tunga version av Horgalåten drog fram på oräkneliga musikfester gick ringdansen runt så att hippiehåren fladdrade och knätofsarna rök.
Tungt och tight, lätt och luftigt.

Välkommen till en annorlunda ljudupplevelse!

Sättningen är original:

Kenny Håkansson – Elgitarr, Sång, Göran Lagerberg- Elbas, Mats

Glenngård- Violin, gitarr, Thomas Netzler- Elbas, Pelle

Ekman–Trummor, Hassan Bah –Timbales, djembe, percussion

youtube

facebook

Flared: 
En person beskrev Flared som en blandning av Dungen, Atomic swing och Led Zeppelin, eller är de bara ett hopkok av groovig psykadelisk rock/pop i 70-talsanda på svenska? Det spelar ingen roll, för Flared från Göteborg bryr sig inte. Alla spelar ut och sången får följa med.
Låtarna är fulla av liv där kärleken, misstron och hoppfullheten är närvarandeLyssna här: https://open.spotify.com/track/5rnIJEXrbiFRZ1tMcCyZGr...
Arrangör

Lokal

Skeppet GBG, Amerikagatan, 414 63 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer