Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Katalys ekonomisk-politiska vårseminarium 2023: Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem?

Eventet är avslutat

Katalys ekonomisk-politiska vårseminarium 2023: Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem?

Från Gratis

Plats

Datum

22 feb 2023 12:00 - 13:30
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Katalys ekonomisk-politiska vårseminarium 2023

Har alla verkligen fått det bättre i Sverige? Eller är ojämlikheten ett samhällsproblem?

När de senaste decenniernas ökande ojämlikhet kommer på tal bemöts det ofta med argumentet att alla trots allt fått det bättre. Hur väl stämmer detta med sanningen? Vad innebär det att ha fått det bättre? Varför är det ett problem om ett samhälle glider isär? Vad kan man göra för att minska klyftorna?

I Katalys ekonomisk-politiska vårrapport författad av Markus Kallifatides och Stefan Sjöberg om de senaste decenniernas klyftor presenteras nya siffror på ojämlikhetens utveckling.

Medverkande:

Markus Kallifatides, ekonom och riksdagsledamot (S), rapportförfattare

Stefan Sjöberg, sociolog, docent i socialt arbete, rapportförfattare

Daniel Waldenström, professor i nationalekonomi vid IFN

Elinor Odeberg, chefsekonom vid Arena idé

Anna Almqvist, LO-ekonom, expert på jämlikhetsfrågor

Daniel Suhonen, chef vid Katalys, leder samtalet

Onsdag 22 februari klockan 12.00-13.30, Z-salen, ABF-huset, Sveavägen 41. 

Första 60 personerna får en gratis vegetarisk lunch och kaffe. 
Alla deltagare på plats får också den tryckta rapporten. 


Evenemanget sänds även på Katalys och ABF Stockholms Facebooksidor

Arrangör

Förköp och boka biljetter till event med ABF Stockholm. Läs mer om evenemangen, registrera dig och bjud in vänner. Kommande event visas nedan, annars kan du alltid kika in igen längre fram när fler event lagts till i kalendern.

Lokal

Z-salen, Sveavägen 41, 111 34 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer