Eventet är avslutat

KAST OFF KINKS

295,00 SEK

Datum

11 jun 2014 19:00 - 21:00

Beskrivning

Kast off Kinks består av tre av originalmedlemmarna från The Kinks - hyperaktuella eftersom bandet bildades för precis 50 år sedan.

Trummisen Mick Avory var med redan från starten 1964 till 1983. 1990 invald i Rock and roll hall of fame tillsammans med bröderna Ray och Dave Davies och bandets första basist Pete Quaife. John Dalton ersatte Quaife som vikarie redan 1966 och som fast medlem i bandet mellan 1969 och 1976. Keyboardspelaren Ian Gibbons var ordinarie medlem i bandet mellan 1979 och 1989 samt från 1993 tills bandet upplöstes 1996. För gitarr och sång svarar Dave Clarke som var med att starta Kast off Kinks för 20 år sedan. Dave har ett rikt musikaliskt förflutet med bland andra Noel Redding, Tim Rose och The Beach Boys.

Kast off Kinks är mycket uppskattade på de officiella fan-club mötena, bland andra Utrecht och naturligtvis Kinks Konvention, det årliga mötet i London varje november, och det är med glädje och stolthet som vi lyckats engagera bandet för en exklusiv spelning i Sverige.

Supportbandet Hernö bryggeri med Cherrytops öppnar för Kast off Kinks klockan 19. Huvudbandet på scenen klockan 20.

Arrangör

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.