KARLSSON PÅ TAKET!

KARLSSON PÅ TAKET!

Plats

Flera tidpunkter

25 juni 2022 - 7 augusti 2022

Beskrivning

Karlsson på taket - Årets sommarteater i Gamla Linköping!

Sommaren 2022 flyttar en lagom tjock man i sina bästa år in på Folkparksteatern i Gamla Linköping. Det blir ett riktigt pang-äventyr med levande musik och underhållande teater för hela familjen!

Astrid Lindgrens klassiska saga handlar om den alldeles vanliga pojken Svante Svantesson som bor i en alldeles vanlig lägenhet i en alldeles vanlig stad med sin alldeles vanliga familj. På taket av huset däremot, där bor Karlsson. En man i sina bästa år - med en propeller på ryggen. Tillsammans hittar de på de roligaste av hyss och äventyr. 

Varmt välkomna till Folkparksteatern i Gamla Linköping sommaren 2022!

Föreställningen spelas utomhus - men under tak. Längden på föreställningen är ännu inte beräknad men förväntas hamna på dryga timman. Föreställningen spelas utan paus. 

Arrangör

Föreningen Farabel Produktion

Föreningen Farabel är en östgöta-baserad teaterförening med målet att skapa och erbjuda högkvalitativ scenkonst till så många som möjligt. Vi vill ge klassiska teaterupplevelser med alla de känslor och det fantastiska som det innefattar. Varmt välkomna!

Initiativtagare till föreningen är Jakob Graf som har producerat och regisserat samtliga föreställningar sedan starten 2017. 

Lokal

Folkparksteatern Folkparksteatern, Tunnbindaregatan 6A, 582 46 Linköping

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.