Eventet är avslutat

Kärleken är

90,00 SEK - 190,00 SEK

Plats

Flera tidpunkter

21 maj 2022 - 22 maj 2022

Beskrivning

God Moves Dansskola presenterar föreställningen: Kärleken är


Vad är kärlek egentligen? Och vad händer i brist på kärlek? Det är

några av frågorna som föreställningen ”Kärleken är” vill belysa och lyfta.

För kärleken tror väl allt, hoppas allt, bär allt och uthärdar allt?


Föreställningen är ca 2 h ink. paus
I paus serveras fika

Vid köp av rullstolsplatser vänligen kontakta oss på godmoves@bilda.nu så hjälper vi er vidare. 


Återköp går att göra fram till 24 h innan evenemanget startar. Observera att en biljettavgift ligger med i biljettpriset. Tyvärr kan vi inte återbetala avgiften. Vid återköp kan det ta 3-5 dagar innan pengarna är tillbaka på ditt konto beroende på vilken bank du har.

Vid övriga frågor eller vid återköp kontakta oss på godmoves@bilda.nu med ditt ordernummer. 


Varmt välkomna!


Arrangör

Lokal

Kulturen Kulturen, Allégatan 25, 447 31 Vårgårda

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.