Hoppa till huvudinnehåll
Event avslutat - Missade du detta event? Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Karl Vento och Anna Ran live @ Landet

Eventet är avslutat

Karl Vento och Anna Ran live @ Landet

Från 100,00 SEK

Plats

Datum

12 nov 2022 20:00 - 13 nov 2022 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Karl Vento har i många år spelat med artister som Anna von Hausswolff, Sumie, Det Stora Monstret och Anna Ran. Nu gör han solodebut med albumet ’Rainbow Lights’ och firar detta med en spelning på Landet. Musiken är, som titeln lovar, stämningsfull, innerligt närvarande och skinande. Lyssna på 'No Thing', tredje singeln från skivan här: https://frontl.ink/mlpzydj


Den hyperkänsliga kraften Anna Ran släppte sitt debutalbum "Desert Flower” 2020. En livsförändring släppte kraften fri och albumet värktes fram under 2019. Det innehåller alla delar ett uppbrott måste göra: ilska, förtvivlan, kaos och förvirring. Det är argt och uppfordrande men också skört, självrannsakande och en lisa för lyssnaren. Musik som doftar storslagen pop, modern progg och filmiskt kluster. Kvällen till ära skalar hon ned sin musik och framför den i form av en duokonsert tillsammans med Jonathan Albrektson på klaviatur.


"I det stora flödet av recensionsförfrågningar från både skivbolag och enskilda artister kommer ibland sådana som sticker ut, Anna Ran och hennes debutalbum ’Desert Flower’ tillhör definitivt denna skara." - ARTROCK.SE

Lokal

Landet, LM Ericssons Väg 27, 126 37 Hägersten

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer