skip to main content

Karin Burman Quintet

Karin Burman Quintet

Från 120,00 SEK

Plats

Datum

8 mar 2024 20:30 - 23:00

Beskrivning

Karin Burman Quintet presenterar vocal jazz med med doft av soul och latin och bjuder på svängiga originalsånger matchade med favoritstandards ur the American Song Book.

Nya och välbekanta evergreens, lekfullt levererade av en dynamisk kvintett rutinerade musikanter från Göteborg med omnejd.

Karin har under åren bland annat drivit egen jazzkvartett och gästat flera storband i regionen. Hon har också varit barpianist, jobbat med Daniel Nolgård Trio och turnerat som ’instrumental vokalist’ i skotsk-svensk projekt av Martina Almgren. Nyligen var Karin aktuell med Lindholmen Big Band som uruppförde hennes originalmusik i storbandsarr av Peter Burman, keyboard. Som sångerska och textförfattare har Karin ett antal produktioner bakom sig tillsammans med Peter. Deras senaste platta spelades in i New York i samarbete med legendariske trumslagaren Lenny White och släpptes i USA 2020 under namnet CONST.

Detta samarbete har fortsatt i andra former; just nu skriver de för symfoniorkester i projekt med jazzviolinisten Michal Urbaniak (Polen).

Till vardags jobbar Karin som musiklärare och har coachat flera hundra sångelever under genom åren.

https://www.facebook.com/karin...

_

Karin Burman - sång // Peter Burman - keyboard // Anders Ljungberg - kontrabas // Fredrik Hamrå - trummor // Anders Bäck - saxofon

Friday Late Night Jamsession  // Kl.23 // Fri Entré

Arrangör

Välkomna till utopia jazz

En plats som ska kännas hemtrevlig och folklig. ett ställe där säsongsbetonad mat trängs med skön musik. ett ställe för dig som vill ta en anspråkslös pilsner såväl som för dig som vill njuta en riktigt god middag. utopia jazz vill ständigt vara i rörelse och erbjuda nya spännande smaker och upplevelser, men alltid i troget sällskap av fin jazz, live eller i högtalarna.

Lokal

Utopia Jazz, Karl Johansgatan 6, 414 59 Göteborg

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Rekommenderade events
Genvägar
Upptäck mer