Kära ledarskap - med Stefan Söderfjäll och Simon Elvnäs

Kära ledarskap - med Stefan Söderfjäll och Simon Elvnäs

Från 895,00 SEK

Plats

Datum

3 maj 2023 08:00 - 10:00

Beskrivning

I ett unikt samarbete mellan två av Sveriges främsta experter inom området ledarskap arrangeras ett frukostseminarium där Stefan och Simon själva inleder med varsin kort föreläsning om ledarskap följt av ett interaktivt samtal där en rad olika större och mindre frågor kring ledarskap och dess utmaningar avhandlas och där även publiken har möjlighet att delta i samtalet. 

Under seminariet kommer Stefan och Simon att dela med sig av sina tankar om exempelvis:

 • Vad är egentligen ledarskap i grund och botten, i sin renaste form?
 • Vilket vetenskapligt stöd finns det för ledarskapets förtjänster?
 • Vilken är kopplingen mellan ledarskap och motivation?
 • Hur uppstod ledarskap - ett evolutionärt perspektiv?
 • Vad innebär ledarskapets tre grundläggande byggstenar (tydliggöra, följa upp och återkoppla) i praktiken?

  Läs mer om Stefan här: www.stefansoderfjall.com

  Läs mer om Simon här: https://volante.se/forfattare-...

  I anmälningsavgiften ingår deltagande på seminariet, frukost och ett signerat ex av Stefan Söderfjälls bästsäljande bok "En liten bok om ledarskap".

  Lokal

  Coor konferens, Lilla Nygatan 14, 111 28 Stockholm

  Vanliga frågor

  • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

   Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

  • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

   Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

  • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

   Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

  • Var hittar jag länken till ett online-event?

   Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

  • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

   Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.