Event inställt

Känsla och intuition - vägen mot ett bättre liv

1.000,00 SEK - 3.500,00 SEK

Plats

Datum

15 maj 2020 11:00 - 17 maj 2020 16:00

Beskrivning

Välkommen till en långhelg om vägen till ett bättre liv genom medvetenhet, meditation och intuitionsträning i José Silva anda. Alla har vi förmågan till att skapa det vi längtar efter - vi behöver bara lära oss hur man gör och sen få tillfälle att träna. Kanske handlar det om att skapa bättre relationer, bättre ekonomi, bättre hälsa eller bara att få allmänt bättre flyt i livet? Kanske vill du lära dig att slappna av djupt både fysiskt och mentalt? Kanske vill du slipa din magkänsla?

Tre dagar med mycket vägledd meditation och visualisering blandat med teori, övningar och eftertanke. En plats att hinna landa på - i dig.

Vi lägger in en extra dag den här gången för att få en lugnare och djupare kurs.

Läs mer om kursen på www.silvakurs.se 


KURSLEDARE
är Karin Stenberg, Healthy Habits. Yrkesverksam som Naturläkare och Instruktör i Silva Ultramind ESP

DETTA INGÅR: kurs, kursmaterial och fika.
Medtag egen lunch (kök finns) eller ät på närliggande restaurang http://panncentralen-kristineh...

BOENDE bokas och betalas separat av varje kursdeltagare. På gångavstånd från kurslokalen finns: Hotell Marieberg https://www.hotellmarieberg.se...

ANMÄLNINGSVILLKOR
Kursen betalas mot faktura innan kursstart. Avbokning senare än 2 veckor innan kursstart faktureras med halva beloppet! Kan du inte komma, skicka någon annan så slipper du betala.

Denna kurs kan vara olämplig för dig som har en psykiatrisk diagnos, eller jättelämplig. Ring eller skriv och rådgör med Karin innan anmälan om du är osäker!

För att trivas på kursen bör du gilla meditationer och inre arbete. Vi jobbar med ledda meditationer flera timmar per dag. Du bör vara minst 18 år för att delta.

Arrangör

Kurser och behandlngar för ett friskare liv. www.healthyhabits.nu

Lokal

Healthy Habits Healthy Habits, Axel Kumliens väg, 13, 681 37 Kristinehamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.