Hoppa till huvudinnehåll

Event avslutat - Missade du detta event?

Kolla in dessa andra events som kommer snart. För information om tidigare evenemang, scrolla bara nedåt.

Återbesök evenemang

Laddar...

 
 

Laddar...

 
 

Populära events

Laddar...

 
 

Närliggande evenemang

Kampsportsgalan 2024

Få biljetter kvar
Eventet är avslutat

Kampsportsgalan 2024

Från 350,00 SEK

Plats

Datum

20 apr 2024 19:30 - 21 apr 2024 01:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Äntligen är det dags för Kampsportsgalan! Det blir en kväll fylld av hyllningar till våra fantastiska idrottare. Galan är en prisceremoni följt av en efterfest på Kägelbanan. Dela kvällen med oss när vi firar våra idrottares främsta framgångar under 2023 inom förbundet.

Missa inte denna minnesvärda kväll i lounge-anda, med ståbord och barhäng. I priset ingår entré till galan, ett glas bubbel och efterfest.

Åldersgränsen är 18år.

Vi ses där!

Angående väskförbud gäller följande:
Södra Teatern kommer att tillåta mindre väskor, max lika stora som ett A4. Dessa kommer att kontrolleras. Väskor större än ett A4 ber vi att ni lämnar hemma då de inte kommer att få följa med in. Undantag gäller för medicinska skäl.

Lokal

Kägelbanan, Mosebacke Torg 1, 116 46 Stockholm

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Upptäck mer