Hoppa till huvudinnehåll

Kammerorchester Da Ponte Berlin

Kammerorchester Da Ponte Berlin

Från 150,00 SEK

Plats

Datum

8 aug 2024 18:00 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Boka tryggt med oss: Billetto garanterar återbetalning vid inställda event. Läs mer
Betalningsmetoder accepteras:

Beskrivning

Mer än tjugo människor utgör denna amatörorkester från Berlin som turnerar i Sverige under sommaren 2024.


Kammarorkestern Da Ponte Berlin grundades år 1995, då som nu under ledning av Tassilo Kaiser.

Vi är en lekmannabaserad orkester, där namnet Da Ponte också bildar ledmotiv: att bygga broar – mellan generationer, nationaliteter, professionella musiker och musikälskande lekmän. Orkesterns medlemmar har skilda yrkesbanor och åldersnivåer, men i repetitionsarbete och konsert samt på konsertresor till Italien, Frankrike och Sverige har vi erfarit det gemensamma musikskapandets förbindande kraft. En öppning mot det oanade.

Vi gläder oss åt att i år för tredje gången få ge konserter i Sverige.

Programmet innehåller verk av Telemann, Vivaldi, Mozart, Bruckner och Bartók.

Arrangör

Kammar musik Festival i Gladsax kyrka, Simrishamn, Skåne.

Under 5 torsdagar anordnas konserter i den vackra medeltidskyrkan i Gladsax. Ett varierat program med början den 7/7 och slut den 4/8. Klockan 18.00

Lokal

Gladsax Kyrka, 272 94 Simrishamn V, 272 94 Simrishamn

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.

Återbesök evenemang

Populära events

Närliggande evenemang

Evenemang från samma kategori

Upptäck mer