Kalle Moraeus & Pelle Holmbergs Bluesinferno, Örebro Kulturhus

Kalle Moraeus & Pelle Holmbergs Bluesinferno, Örebro Kulturhus

Biljetter från 295,00 SEK

Plats

Datum

8 maj 2023 18:00 - 22:00

Beskrivning

Ständigt aktuella Kalle Moraeus - från På Spåret tillsammans med Benny Anderssons orkester till Örebro Kulturhus tillsammans med Bluesinferno.

Kalle Moraeus och Pelle Holmberg träffades under Thank You For The Music-turnén 2019. Innan föreställningarna, mellan akterna och långt efter kvällens slut så hittade man dem två diskuterandes och spelandes med varsin gitarr i händerna. Där och då bildades Bluesinferno.

Med en nästan identisk musiksmak så har utmaningen aldrig varit att hitta låtar att spela tillsammans. Det svåra har snarare varit att få låtarna att bli kortare än 10 minuter, med tanke på alla gitarrsolon som så gärna vill få plats.

I vår åker de på Sverigeturné där de bland annat besöker anrika Örebro Kulturhus - en musikhistorisk lokal möter livs levande musikaliska ikoner.

Det kommer bjudas på blues, rock, lite jazzigt, en jävla massa sväng… och en och annan historia.


Bluesinferno
Gitarr och sång Kalle Moraeus
Gitarr och sång Pelle Holmberg
Keyboard Anders ”Lunkan” Lundqvist
Bas Mathias Tofte
Trummor Frank ”Frallan” Nilsson

TIDER:
Insläpp: 18.00
Konsertstart: 19.30

Mat & dryckesservering.

Arrangeras av Kexx Kultur & Scenit

Arrangör

Kexx Kultur är ett evenemangsbolag från Närke som älskar att arrangera fantastiska konserter. 

Lokal

Kulturhuset, A-Salen, Järnvägsgatan 8, 703 62 Örebro

Vanliga frågor

 • Jag har inte mottagit min biljett via mail. Vad ska jag göra?

  Det första du kan göra är att kontrollera din spam/skräppost och mailet hamnat där. Dina biljetter skickades som en bilaga och kan ses som spam eller skräppost av vissa e-posttjänster. Du kan alltid också hitta dina biljetter under fliken "Mina biljetter" när du är inloggad på ditt Billettokonto, antingen på webbläsaren eller i vår app. För mer information, läs här.

 • Jag önskar avboka min biljett och få biljetten återbetalad. Vad ska jag göra?

  Det är arrangören som beslutar om återbetalning av biljetter på deras event. Du bör därför kontakta dem direkt för att höra vilka möjligheterna är just för dig. Du hittar deras mailadress i ditt orderbekräftelsemail eller genom att gå in på deras arrangörssida och klicka på "Kontakta arrangören". För mer information, läs här.

 • Jag har registrerat mig på väntelistan, vad händer nu?

  Om fler biljetter blir tillgängliga kommer du, tillsammans med andra som registrerat sig på väntelistan, att meddelas om detta via mail. Köp av de tillgängliga biljetterna sker därefter enligt först-till-kvarn-principen. För mer information, läs här.

 • Var hittar jag länken till ett online-event?

  Vanligtvis tillhandahåller arrangören av eventet detaljerna i orderbekräftelsen som du mottar via mail efter köp eller så kan det hända att arrangören skickar ett uppföljande mail med en länk till deras online-event. Du kan även kika in på eventsidan där du finner arrangörens beskrivning av eventet. För mer information, läs här.

 • Vad är avbeställningsförsäkring och varför skulle jag behöva det?

  Med avbeställningsförsäkringen kan du vid vissa oförutsedda händelser som hindrar dig att delta i ett eventet, begära en återbetalning. För mer information, läs här.